Je bent van nature nieuwsgierig, creatief, hebt kennis van zaken en onderzoekt voortdurend naar nieuwe oplossingsrichtingen.

Werken bij Reden? (kom ons team versterken)

Wij verwachten van jou als kandidaat voor een positie binnen ons bedrijf  een absolute drive voor het modelmatig aanpakken en oplossen van ontwikkelvraagstukken én de nodige creativiteit voor het vinden van de juiste oplossingsroute. Je weet daarbij de juiste balans te vinden tussen theorie en praktijk en vindt het leuk om steeds weer nieuwe kennis te verwerven en technologische grenzen te verleggen. Je bent van nature nieuwsgierig, creatief en hebt kennis van zaken.

Wij bieden een inspirerende en uitdagende werkomgeving, waarin je samen met collega’s gedreven werkt aan oplossingen waarmee je onze klanten op voorsprong zet binnen hun markten. Afhankelijk van je ontwikkelingen en je ambities groei je binnen Reden naar steeds meer verantwoordelijkheid en steeds complexere opdrachten.

Je kunt rekenen op tal van ontplooiingsmogelijkheden en natuurlijk op een goed salaris en dito secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse?

Hebben we je interesse gewekt? Genoeg Reden om eens verder te praten? Neem dan contact op met:Marco Ezendam, tel.: 088 – 5202500, mail je c.v. naar m.ezendam@reden.nl of stuur je brief met c.v. naar: Reden b.v., t.a.v. F. Hazemeijerstraat 800 A04, 7555 RJ Hengelo.