Welkom op de website van Reden. Uw partner voor het virtueel testen van uw producten!

a a a a a a

Wat is virtueel testen

VIRTUEEL TESTEN IS EEN PROCES WAARMEE UW PRODUCTONTWERP MET BEHULP VAN MODELLEN GETEST WORDT OP VERSCHILLENDE FACETTEN ZOALS BIJVOORBEELD VALBESTENDIGHEID, FAALGEDRAG OF DEFORMATIES.

01

Virtueel Testen?

Waarom?

Virtueel testen bespaart u veel tijd en dus geld. Virtueel testen geeft u een snellere time-to-market en voorkomt het moeten aanpassen van ontwerpparameters in een (te) laat stadium van ontwikkeling. Dit voorkomt onnodige kosten en frustratie.

Hoe?

Reden is in staat een virtueel model te bouwen van uw product. De meeste van de testen die u uitvoert op uw fysieke product kunnen wij uitvoeren op het virtuele product. Hierdoor hoeft u minder prototypes te bouwen en testen. Voldoet het virtuele model niet aan de gewenste performance? We passen de parameters net zo lang aan tot het product de gewenste eigenschappen bezit. 

Waarmee?

Reden maakt gebruik van geavanceerde software op het gebied van modelleren & simuleren, zoals Abaqus, Comsol, Solidworks en anderen. Al onze medewerkers zijn academisch geschoold. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat uw project bij ons in goede handen is.

En dan?

Wanneer Reden uw product heeft gemodelleerd en gesimuleerd, passen we de ontwerpparameters waarnodig op een dergelijke manier aan dat de gewenste performance van het product kan worden bereikt. Samen met u kijken we naar de resultaten, eventuele oplossingen en de verdere stappen in het ontwerptraject.

LEES MEER OVER VIRTUEEL TESTEN

Wie zijn we en wat doen we?

Reden (Research Development Nederland) helpt u graag met het virtueel testen van producten. We excelleren in de ontwikkeling van complexe, fysieke producten en systemen die dienen te voldoen aan hoge eisen. We modelleren deze producten en simuleren diverse extreme omstandigheden om te controleren of het product de gewenste performance haalt en hoe het product, waar nodig en mogelijk, verbeterd kan worden.

We zijn een gedreven, innovatief en creatief ingenieursbureau. Onze jarenlange ervaring en ons academisch geschoold personeel verzekeren u van betrouwbare en concrete resultaten die de verdere ontwikkeling van uw product ondersteunen. 

Wij werken vanuit een multiphysics benadering met technische mechanica als zwaartepunt. Dit betekent een combinatie van verschillende virtuele modellen met verschillende eigenschappen welke door ons gemodelleerd en gesimuleerd kunnen worden.

Onze simulatiegedreven productontwikkeling vindt zijn toepassing in vele verschillende sectoren, waaronder automotive, (consumenten) elektronica, lucht- en ruimtevaart en werktuigbouw.

MrReves

MrReves wordt uw virtuele medewerker waar al uw kennis over uw productontwerp wordt opgeslagen in een direct bruikbare vorm en die geraadpleegd kan worden door zowel de technische als de commerciële afdeling. Dit is gecombineerd in een door Reden ontwikkeld softwarepakket waarmee u zelf aan de slag kunt. 

MrReves (dat een acroniem is van Reden Virtual Expert System) is onze virtuele variant op die werknemer in uw bedrijf die u dikwijls vraagt om zijn kennis van het product, zijn jarenlange ervaring. Hij (of zij) is het technisch geweten van uw bedrijf, diegene die nog weet waarom er ook al weer voor deze oplossing gekozen is. U weet vast wie we bedoelen.